Dekorasyon, Mimarlık ve Endüstriyel Tasarım Portalı MimariStil'e Hoşgeldiniz. Hemen Facebook veya Twitter Takipçimiz Olun!

Paşabahçe Dekorasyon Ürünleri

GRAFİK TASARIMCI MURILO MACIEL

Paylaş: Facebook'da Paylaş Twitter'da Paylaş Eklenme Tarihi: 13 Kasım 2008 Perşembe

Google'da Bu Konu Yorum Bulunmuyor

Konunun Etiketleri: , , , , , , , , , , , ,

Murilo Maciel 27 yaşında Brezilya’lı bir grafik tasarımcısı, Grafikdust adlı yaratıcı kimliği ile bir çok dergi ve ajansa ençok sevdiği işi yapıyor; illüstrasyon.

Kendisini 3 kelime ile ifade ediyor. İçedönük, aceleci ve eleştirel…

2000 yılında bir ajansta sanat yönetmeni olarak kariyerine başladı. İllüstrasyona olan merakıda bu dönemde patlak verdi. İşi gereği Photoshop ve Freehand gibi tasarım programlarıyla fazla haşır neşir oluşu illüstrasyonun onu daha da cezbetmesini sağladı. 2002 yılında Londra’ya taşındı. Kendisi taşınma olayını “illüstratör olma yolunda attığım en güzel adım” olarak nitelendiriyor. Bu dönemde bilgisayardan uzaklaşmaya çalışmasına rağmen sonunda dayanamayarak kendine bir bilgisiyar alır ve gördüğü herşeyi illüstre etmeye başlar. Sürekli yeni fikirler geliştirir ve bolca illüstrasyon tasarlar. Daha sonra arkadaşıyla Portobello Pazarı’ında fotoğraf ve illüstrasyon satmaya başlar.

Yaptığı tasarımları pschedelic olarak nitelendiriyor. Bazen de kirli. Farklı objeleri birbirine katarak çalışmaktan keyif alıyor. Bu objeler fotoğraf, vektör, elle çizilmiş desenler ve çeşitli dokular bulunuyor. Çevresi onun ilhan kaynağını oluşturuyor. Kadınlar, doğa, psikedelizm, müzik, sinema, moda ve sanat başlıca ilham kaynaklarından.

www.grafikdust.com

Konunun Kategorileri: Grafik Tasarımı, Tasarımcılar

Yazı Hakkında 1 Yorum Bulunuyor

GRAFİK TASARIMCI MURILO MACIEL Hakkında Yorum Yapın

Konu hakkında yorum yapabilirsiniz. Ayrıca yazılan yeni yorumlar için Abone olabilirsiniz.

E-Posta adresin asla başkalarıyla paylaşılmaz. Yıldızlı alanlar zorunludur *